Maddie nem Maddie

Kiderült,hogy a szerencsés hölgy,aki együtt élhet Ruperttel New Yorkban,valójában nem hölgy,hanem úr.Ugyanis Maddie,Rupi teknősbékája nemileg leleplezte magát.

Most nevezheti át Mike-nak....vagy valami más,M-mel kezdődő nevű úrnak.

A madarakkal,kisemlősökkel,hüllőkkel kapcsolatban bizony nehéz megállapítani,hogy hím-e vagy nőstény,legalábbis a laikusoknak biztosan.Sokszor nemhogy a leendő kisállat-tulajdonos,de még az eladó se tudja,hogy milyen nemű állatkáról van szó.

Mi az egyik hullámos papagájunkkal fáztunk rá így.Lány!Mondták rá.Aztán föltűnt,hogy Gyöngyi bár lányhoz méltóan szende,de mégse keresik egymás társaságát Gyurival,a hím hullámos papagájunkkal.Végül mikor ivarérett lett,kiderült,hogy ő is hím,aki rögtön riválist látott Gyuriban,és ütni-verni-csípni kezdte.Végül ő lett a főnök,egészen addig,míg bele nem harapott egy különlegesen szép,élénk narancssárga sárgarépába.

A két nyulunkkal is ráfáztunk.Párként kaptuk meg őket.Fenéztek párosodni.Végül kiderült,hogy két nőstényről volt szó.

Mindkét esetben kis papagájokat,illetve kis nyulakat akartunk.

Egyedül a pintyekkel nem csapódtunk be,összeállt egy sikeres tenyészpár,és majd' elleptek bennünket a kispintyek.

Bár gondolom Rupert nem akar kisteknősöket.

Azt nem tudom,mi lesz Mr.Maddie-vel,ha Rupi végez a darabbal.Remélem,nem dobja ki.Annak kell lennie a minimumnak,hogy elajándékozza egy állatbarátnak,vagy egy állat-szeretetotthonnak,ha nem bírja,nem tudja vagy nem akarja hazavinni.Nem tudom,hazaviheti-e.Igaz,nem nagy súly,nem foglal sok helyet,de biztos,hogy alá kellene valami állatorvosi macerának vetni.