Ez csúcs-Egy fangirl tragédiája

Ezt föltétlenül meg kell osztanom itt.Van egy lány a Devin...mit lány,már 35 éves.Vándor fanartokat keresve találtam rá munkássága gyöngyszemeire.Ez az illető az elmúlt éveit,hónapjait azzal ütötte el,hogy elárasztotta a Devit sajátos Vándor fanartjaival.Még egy ilyen fantasztikus rajzost régen láttam.Digitális rajzokat készít,amiknek Vándor a főszereplője...és saját maga.Persze a saját maga idealizált változata.És ebből készített annyit,hogy már csak ebből állt a Vándor-szekció.A minőség....mindegy,nem a legügyesebb kezű.Nem tudom,mit csinálhat,mert szinte ipari méretekben gyártotta ezeket.A képek témája természetesen a romantika volt.

Azért írom,hogy csak volt,mert időközben kenyértörésre került sor közte és Vándor között.Az ok megdöbbentő:Vándornak túl sok fangirl-je van,és ő nem akar osztozkodni másokkal rajta....Mi?Ne röhögtessen!Valaki ennyire komolyan veszi egy kitalált karakterhez fűződő viszonyát?Féltékeny a többi rajongóra?De hát ez csak egy kitalált figura,ő nem létezik,így nem is lehet senkié!Nooormális?

Oké,vannak az ember életében különböző korszakok.Szerelmek jönnek-mennek.De én sose voltam féltékeny Shinoin Yoruichi-re Urahara Kisuke esetében...a többi fangirl-ről nem is beszélve.Igazából nincs is miért aggódni.Urahara és Yoruichi csak szemezgettek egymással,Vándornak nincs barátnője,Balem pedig abszolút szingli.

Igazából nem akarom bántani,én is lerajzoltam már magam a kedvenceimmel,nem szégyen az,csak akkor kezd gázzá válni,ha valaki túl komolyan gondolja.Sajnos ezek a lányok,nők sokszor már inkább pszichés kezelésre vagy minimum egy tisztázó beszélgetésre szorulnak.

És most...alkotott egy original character-t,aki kísértetiesen hasonlít Vándorra...Csak szőke a haja és kék vagy zöld a szeme.

Igen,a legszebb azon aggódni,hogy mikor szeretik el tőled a kitalált pasid...Megyek,és megfojtom egy kanál vízben Steffit és Desertfire-t,amiért ábrándozni merészelnek az én kis drága gonosz élienemről.