Aranyhal kétségbeejtő

Aranyhal már 4 napja nem írt.Jó,lehet hogy sokat dolgozik,de akkor sem hiszem el,hogy nincs ideje 4-5 sort írni.

Kártyát vetettem rá.1-et kivéve pozitív vagy semleges lapok jöttek ki.Minden oké,csak az a kelyhek 8-as,az önként vállalt búcsú kártyája bosszantott.Ez most mi?Tőle kell búcsút vennem,mert már többet nem ír,vagy ez az otthonomtól vett búcsút jelenti,ami esetleg miatta fog bekövetkezni(hozzá költözök).Reményt adhat a kártya pozitív környezete és az,hogy az utána következő,utolsó kártya pozitív jövőképpel kecsegtetett.Ebből sejtem,hogy talán jó is kisülhet ebből a negatív jelentésű kártyalapból.

Még idén januárban mondta a jósnő,akihez szoktam járni(kb. évi egy alkalommal,nyugi)hogy vagy 2017-ben,vagy 2018-ban van esélyem elköltözni otthonról,szülők nélkül.2017 az mindjárt itt van.Tervezünk költözni,de sajnos csak 2019-ben. Ezek meg korábbi dátumok és anyám nem hinném,hogy idő előtt kényszernyugdíjjazza magát és elköltözhetünk.Tehát vagy albérletbe,vagy pasihoz költöznék,ha ez a jóslat beteljesedne.Mindegy.Most nem szaladok el hozzá,mert elég drága.

Mint írta,a pasi novemberben látogatna ide.Ha személyesen is szimpatikus lennék neki,nem tudom,mi történne.Foglalna egy jegyet,hogy menjek utána 3 hónapnyi virtuális ismeretség alapján?Egy évig távkapcsolatban élnénk,és negyedévente meglátogatna?

Fölösleges ilyeneken agyalni,mert a kapcsolat jelenleg egy cérnaszálon függ,ami bármely pillanatban elszakadhat.