Az internetes társkeresés buktatói

Itt elsősorban nem a "rossz társaságba keveredsz" témát szeretném körbejárni.Aki van elég rafinált,könnyen kikerülheti a rosszakaró,bűnöző,fajtalankodó hajlamú embereket.

Az egyik dolog az,amiért berág az ember fia/lánya,hogy:"ne haragudj,de már van partnerem" típusú szövegek.Akkor kérdem én,mit keres egy társkereső oldalon?Vagy ha még a reisztráció idején nem volt,és csak késöbb lett neki csaja/pasija,akkor legalább kiírhatná,hogy nem keres senkit.De sokan erre se hajlandók.Jó,nem kell magát csontra letörölnie,csak írja ki,hogy foglalt.

Meg hogy ezek a tinédzserek nagyon válogatósak.Hatalmasak az elvárásaik a leendő partnerük felé,amit egyszerű földi halandó nem is tud teljesíteni.Meg hát belátják,hogy ők nem tökéletesek,de a partnerüknek mindenféleképpen tökéletesnek kell lennie.

Az meg a másik,hogy mindenki vagy emo,vagy diszkópatkány,vagy kigyúrt,vagy nemes egyszerűségel gusztustalan.Félreérteni ne tessék,semmi bajom az emokkal,az emos fiúk között kimondott helyes fiúk is vannak,csak hát nekik emos csajszi kell.Én meg semmilyen szellemi,kulturális és divat meg zenei hullámnak nem akarok ilyen öreg fejjel behódolni.

De hát szerzetesi csuhában mégse róhatom az utcát.A diszkós illetőkkel meg az a bajom,hogy hát azok enyhén szólva kicsit primitívek.Az a baj,hogy a korosztályomhoz nem nagyon merek közelíteni,az idősebb pasik többsége olyan,mint az elhasznált zokni.Van idősebb férfi,akit szívesen elfogadnék,így külső alapján(Cillian Murphy).Maradnak hát a kisfiúk,de hát Én nem akarok p.lenni.