Urahara így-úgy- amúgy

Az elmúlt estéimet a pendulumos epizódok bámulásával töltöm.Magyar felirattal nézem,és végre néha sikerül a szövegre is koncentrálnom Kislüke,azaz Kisuke bájai mellett.

Annyira kis aranyos a kapitányos részekben,hogy nem győzöm a cukormázat törölgetni a laptop környékéről.

Azok a nagy,csillogó szürke szemek...

 

 

 

 

 

 

 

 

Annak az idióta Hiyorinak(vagy ki a fenének) a reakcióit se értem.Egy női kapitány után kap egy extracuki,szőke,jóképű pasit kapitánynak,és még fel van háborodva.Ilyenkor rózsaszín szivecskés szemekkel kellene önkívületi állapotban tócsává olvadni.Ehelyett üti-veri.Vagy csak szereti a szadista szexet?Lehet,hogy ő így fejezi ki a pozitív érzelmeit:)

Én halálba simogattam volna.Na,abban az osztagban se ment volna tisztességes munka,ha én lettem volna Kisuke hadnagya.

Továbbra is fúj Aizen.Meg fúj Hiyori.Mindkettő csak bántotta Uraharát,és gonoszul bántak vele.Aizen miatt is neki kellett bűnhődni.

 

 

 

 

 

 

 

 

És a kép,amely heteken át sokkolt.Úristen,bekövetkezik a legrosszabb,ami a Blíccsben megtörténhet,meghal Urahara.Neeeee!!!!Ráadásul már megint az a piszok Aizen,az a beképzelt bájgúnár.

De reménykedtem benne,hogy Urahara nem olyan béna(mint mondjuk Ichigo).És lám,szerencsére az,amit Aizen átdöfött,az csak egy szexbaba volt,egy műurahara(úgy,mint Yamminál),és az eredeti ép és sértetlen.

Mostanában művelődtem Blíccs mangából.Aizent végül legyőzte Urahara,de nem ölte meg,csak lepecsételte,és Aizenre kellemes börtönidők várnak a továbbiakban.Mert megérdemli.Szerintem jobb lett volna megölni,mert így még fennáll a börtönből szabadulás esélye(amíg él,remélhet).De nyugodtan odaathatta volna Urahara Mayurinak kísérletezés céljából,nem kár érte,ha felvágja:)

A csúcs poén most az,hogy Ichigo elvesztette a halálisten,sőt,még a lidérc erejét is!Ejhaj!

Ezen én egy csöppet sem csodálkozom.Ichigot mindig is körüllengte egyfajta bénaság.

Itt akár be is lehetne fejezni a Blíccset.Aizent bedutyizzák,Ichigo enervált lett.Már csak valami cuki végkifejlet kellene.Mondjuk Urahara újra kapitány lehetne,bár ez még mindig kevés jóvátétel lenne a Lelkek Világától az őt ért sérelmekért.

Olvastam olyat is,hogy mi van,ha Urahara a főgonosz,vagy ő a lélekkirály.Állítólag túl sokat tud a lélekkirályról.Meg hogy sok mindent tud,de mégsem árulja el.Én azt se bánnám,ha ő a főgonosz,olyan kis cuki....

Ichigo meg egy béna fickó.És még ő a főszereplő...Szerintem inkább a Blíccs főszereplői Urahara és Aizen,körülöttük forog a történet.A fő konfliktust is az indította el,hogy a buta barna ellopta az okos szőke találmányát.Ichigo csak egy báb volt Kisuke kezében,akit ő össze-vissza rángatott,és felhasznált az Aizen elleni csetepatékban.Végül is Rukia kivégzését is Aizen akarta kierőszakolni,ami miatt Ichigo először elment a Lelkek Világába.És mindig ki juttatta át?Urahara.Kisukénak mindig vannak hátsó szándékai,amik mindig az ő javát szolgálják.Segíteni is akkor segít,ha az neki hasznos.Ő nem a Máltai Szeretetszolgálat,ő Urahara Kisuke,az önző,egoista szexi szőkeszépség.De hát benne ez a vonzó,hogy ő egy kis önző dögöcske.

Urahara még vécézés közben is szexi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A barátom nem nagyon kedveli,ahogy ő hívja-Kislükét.Múlt héten megkérdezte tőlem,hogy még mennyi Kislükés tárgyat,képet akarok bevonszolni a szobámba.Tanácsolta,hogy rendeljek egy Kislükés tapétát,és egy olyan nagy párnát,amihez feleségül tudok menni.Oké.Már úgyis szerettem volna egy olyat,igaz,most jól elvagyok a plüssömmel.

Ez jó ötlet.A hazai conok programkínálatát lehetne bővíteni a "házasodj össze kedvenc animekaraktereddel" ponttal.A házasság persze csak viccből menne,nem lenne hivatalos(nem is lehetne).Elhoznák a karaktert ábrázoló plüssjüket,párnát,satöbbit,és házasodnának.

A barátom folyton cikizi Kisukét.Szőke nős vicceket ferdít el úgy,hogy az Kisukés legyen.

Egy gyöngyszem:

Ichigo(vörös),Aizen(barna) és Urahara(szőke) zuhannak.Jön Isten,és felajánlja nekik,hogy átváltozhatnak valamivé.Ichigo sas akar lenni,mert az tud repülni.Jó.Ichigo sassá változik,és elszáll.Ezután Aizen jön,ő gólya lesz,ő is elszáll,megmenekül.Végül Uraharára kerül a sor.Kérdezi Isten:-Mi szeretnél lenni?Erre Urahara:-Pingvin,mert az olyan cuki!

Egy másik:

Urahara és Aizen zuhannak.Melyik ér hamarabb földet?

Aizen,mert Urahara eltéved.

Volt egy aszpirinvásárlós is,de azt nem tudom fejből felidézni.

Barátom kedvenc témája Urahara hmmm, fegyvere és annak mérete.Ne Benihimére tessék gondolni.Egyszóval mindig Kisuke "apró ázsiai farkán" élcelődik.

Házi vicc:

Urahara odamegy egy európai emberhez,és dicsekszik:-Képzelje,olyan nagy a boltom bevétele,mint a farkam!Erre az európai:-Olyan rosszul megy az üzlet?

Kac-kac...

Barátom jól kiosztja Uraharát.