Ufók a padláson

Jaj,az emberi fantázia határtalan.Pár napja olvastam egy kérdezősködős oldalon,hogy valaki azt kérdezte,hogy lehetnek-e ufók az ő padlásukon.

Mert minden éjjel őrült sikítozást,visítozást,csörgést-zörgést-dörömbölést hallanak föntről,és valaki(k) határozottan fogyasztják a kolbászukat,kiszórják a lisztjüket,dézsmálják az élést.Lehetnek-e ufók a padláson?

Általános derültség fogadta a kérdést.Végül valaki megírta,hogy szó se lehet marslakókról,ezek patkányok/rágcsálók lehetnek.

Más hozzászóló szerint az emberiség fejlődik.Régen mindenütt boszorkányokat vagy kísérteteket láttak/hallottak/észleltek,most meg ufókat.

Persze manapság még az ufóészleléseknél is kevésbé hinnének annak,aki boszorkányt látna elsuhanni seprűnyélen a falu fölött(szigorúan a telihold előtt),vagy kísértetet észlelne a ganéjnál.

Apai nagyanyámék még fiatal korukban szintén ugyanilyen jelenséget észleltek a padlásukon,ők akkor szellemekre gyanakodtak(ez is mutatja,hogy fejlődik az emberiség).Nekik azt tanácsolták,hogy szórják föl a padlás padlóját liszttel.Ha nincs rajta nyom,akkor szellem,ha van,akkor patkány.(Bár más spirituális fantázialénynek is lehetnek lábnyomai,nem is kicsik.)Fölszórták,és apró,kis lábnyomok rajzolódtak ki a lisztben másnapra.Tényleg patkányok voltak.

Na még csak azt hiányozna...Szerencsétlen ufók csak azért utaznak kis lélekvesztőiken több milliárdnyi fényéven át,hogy a békés földlakók kolbászát rágcsálják,lisztjét kiszórják.