Rupert züllik és mellőzik,avagy Rupert hogyan készült Valentin-napra?

z_ll_tt_rupszi_1393163328.jpg_634x659

Újabb fantasztikus Rupertes cikkbe botlottam.

A cikk angol nyelven íródott, és egyike a tipikus "írjunk már valamit egy züllött sztárról" cikk. Kevés szöveg, sok kép a mai kor kívánalmainak megfelelően.

Rupert Londonban, egy hotelben gyúrt a Valentin napra a jeles nap előestéjén pár ismeretlen haver társaságában.A cikk írója nem említette,hogy a képeken egy szörnyű dolog szemtanúi lehetünk:Rupert ugyanabban a szerelésben látható,mint amiben pár nappal az elő Valentin-napi buli előtt New Yorkban lefotózták. Lehet,hogy le se vetette?Na,ezen aztán lehetett volna mit csámcsogni.

A cikkben arról van szó,hogy jaj,Rupert hogy elzüllött,mellőzik a színi világban,csúnya sötét karikák vannak a szemei alatt,túl sápadt,szüksége lenne egy alvásra és még az a csúnya cigi is ott van a szájában...

Az ellenzék azonnal kommentek formájában letorkollta a cikket,írván,hogy hülyeség,hogy mellőzik Rupertet,mert most ért véget sikeres színházi szereplése,ami miatt 3 és fél hónapig állt a színpadon.

A sápadságról meg csak annyit,hogy ő természetes vörös, és hát a természetes vörös hajúak már csak ilyen sápadtak,vagyis nagyon fehér a bőrük.

Az tény,hogy Rupertnek biztos szüksége lett volna egy kiadós alvásra.No mindegy,Valentin nap biztos jól kialudta magát.

Rupi időnként szeret zülleni,de mint tudjuk,egy jó asszony mindent megbocsát...