Szégyelld magad,miért nem nézel ki úgy mint 11 évesen?!

1380835_508491059253756_4498043393497052934_n_1410098621.jpg_640x640

Mostanra már mások is észrevették,hogy Rupert nem a legjobban nézett ki a premier képein.Aggódó kommentek lepték el a Rupertes felületeket,az ICM igyekezett mindenkit megnyugtatni,hogy csak sminkről van szó,azért fekete karikásak a szemei.

Egyébként a hétköznapokban tényleg nem ülnek sötét,ijesztő karikák a szemei alatt.A nem jelmezes képeken látszódik.

A netet viszont már ellepték a vészjósló bulvárcikkek,mik szerint mi történt Rupert Grinttel,miért nem úgy néz ki,mint 11 évesen?!(Bocs,egy cikk kb. 16 éves kori önmagával mérte össze.)

Mi?????

Hogy a fenébe nézne ki Rupert 26 évesen 11-nek?Ha megszakad se lesz már neki 11 éves angyalian hamvas kisfiúarca.Mert már 26 éves.Felnőtt férfi.Akinek bizony azóta már elmélyült a hangja,megemberesedett a teste és időnként(szerencsére elég gyakran)borostás az arca.

Ennél már csak az lett volna jobb,ha arról cikkeznek:Rupert,Grintnek,a Harry Potter filmek sztárjának rémes fekete karikák vannak a szemei alatt.Minden bizonnyal haldoklik.

És nesze,rákattint a cikkre a teljes,Harry Potteren fölnőtt generáció!Rengeteg ember világszerte.

Tény,hogy Rupert szeret szórakozni New Yorkban,járt meccsen,megtekintett musicalt,és szórakozóhelyeken is megfordult.Bizonyára a próbaidőszak és a bemutató körüli drukk is kimerítette,de nem haldoklik.

Hülyeség volt a sminket magán hagynia,mert megijesztette a rajongóit,de legalább elérte,hogy cikkeztek róla és a darabról,amiben szerepel.Ez pedig nagyon fontos.

Nővérem kedvenc színészéről,Hugh Jackmanről is megírták már,hogy haldoklik,illetve hogy elindult lefelé a lejtőn...amikor megjelent a Nyomorultakban viselt jelmezében,bozontos szakállal és piszkos arccal.

Ez alapján megírhatták volna Rupertről amikor megjelentek az Enemy of Man-es képei,hogy Rupert Grint megőrült,középkori lovagnak hiszi magát,és mindenhova lóháton,páncélba öltözve megy,és mostantól kezdve kizárólag Sir Grintnek lehet csak szólítani,és már elindult Arthur király udvarába.

Ennyit a kifacsart történetű képekről.

Címkék: rupertgrint