Rupert új filmje

Rupi elkezdte promózni az új filmjét,a Moonwalkerst,ami a kamu Holdra szállást regéli el színesen,érdekesen.Ez az a film,amit még tavaly májusban forgatott Brüsszelben.

A film reklámját elsőként Japánban nyomják,hogy miért,azt nem tudom.Volt továbbá egy "kérdezz-felelek" is,Ruperttel meg Robert Sheenannal,de ehhez minden tiszta japán volt,így nem tudtam kérdezősködni,pedig szívesen megérdeklődtem volna Rupitól,hogy leveszi-e a pólóját.

Nos,a filmnek még a japán premierdátuma is megvan,ez 2015.november 14.Arról,hogy bejön-e ez valaha Magyarországra,arról nincs infóm.De sejtésem szerint nagy ívben el fogja kerülni az országot.Ez nem trendi akciófilm fiataloknak,nem romantika pároknak és nem animáció gyerekeseknek,márpedig a rossz nyelvek szerint ide csak ilyen filmeket hoznak be mozis forgalmazásra.

Nemrégiben jött a hír,hogy Rupi Krakkóban forgat/forgatott egy tévéshow-ot.Ejnye,Rupszi,már megint eltévesztetted a házszámot,mint legutóbb,mikor Budapest helyett Bukarestbe mentél.

Azt nem tudni,mi ez a műsor.

Mellesleg az a tűzpiros Ferrari,amiről Ruperttel kapcsolatban még régebben írtam,nos,arról az autóról kiderült,hogy Rupert garázsának legújabb gyöngyszeme.