Szeretem a jeges vödör kihívást...

...mert akkor Eddie vizespólósat játszik.Mellesleg a kép mindent elmond arról,hogy miért jó ez.

Eddie egy éven belül másodszorra öntözte le magát,igaz,előző alkalommal nem lett olyan látványos,de most úgy tűnik,hogy tanult a hibáiból.A fehér póló remek választás volt,mert az mutatja meg legjobban a vízzel locsolt idomokat.Bár igazából szerintem az a póló teljesen fölösleges volt.

Eddie tudat alatt megérezhette,hogy az egyik kedvenc képem róla az,amikor Balem Abrasaxként feszít félmeztelenül a csillogós köpenyben,ezért eljárt egy kicsit kondizni.A viccet félretéve,biztos nem emiatt sanyargatta magát,hanem a Newt Scamander film miatt.Úristen,mik fognak történni/látszódni abban a filmben,ha ilyen izmosnak kell lennie?Hmmm...Tán csak nem félmeztelenül fog egy hipogriff hátán hasítani a sárkányok nyomában járva?Attól aztán kocsányon lógnának a szemeim.

Szuper,hogy Eddie megmutatta a bájait,de szerintem az ALS betegségre(Stephen Hawkingnak is ez van)nem ezzel kellene fölhívni a figyelmet,mert én például erről inkább Eddie attraktív felsőtestére gondolok,és nem a súlyos betegségre.

ALS=Eddie Redmayne csuromvizes bájai egy szál vizes pólóban

Már a Mindenség elméletében egy "rossz" döntés volt az,hogy amikor bejelentik,hogy Stephen súlyos beteg,már csak 2 éve van hátra,a tragédia a tetőfokára hág,és erre bevágják Eddie meztelen,vizes hátát,és baing,eldurran az agyam,és onnantól kezdve csak Eddie pucér, nedves bájai léteznek.

Vagy a cél a fura asszociációk generálása?

Mondjuk én ebben nagy vagyok,a Rupertes Enemy of Man-os képeslapról is rögtön AZ jutott az eszembe,pedig elvileg nem a nemi vágy fölajzására készült a kép.Vagy mégsem?Vagy nekem már mindenről AZ jut az eszembe?

Egy képzelt interjú:

- Mit jelent neked az ALS elleni küzdelem?

- Hááát,nem tudom mi az...de azt tudom,hogy Eddie Redmayne olyankor leönti magát egy vödör jeges vízzel,és a vizes pólója rátapad a szexi testére...

Ejnye-bejnye.

Bár ha az lenne a kihívás,hogy vágják meg az ujjukat konyhakéssel,akkor meg azon rinyálnák,hogy jaj,szegény Eddie,megvágta az ujjacskáját,és most fáj neki.Még akkor sem az ALS jutna róla eszembe,hanem Eddie fájdalma.

A hülye,szexista asszociációk tudat alatti generálása helyett ki lehetett volna találni valami mást is.

Egyébként boldog augusztus 20-t.Igen,semmivel se lehetne szebben ünnepelni,mint a vizes pólós Eddie-vel.Már csak a tűzijáték hiányzik.