Rupert Horror Show

Horrorisztikus információk lepték el az internetet hazai és külföldi oldalakon,az esetet még az egyik hazai bulvárlap is megírta.

Rupert élete egy kész horror.

Először is Rupert már megint bánatos pandamaci szemekkel mutatkozott egy londoni hotelból kifelé menet.A hírek szerint egyre csak fogy,karikásak a szemei és lehet,hogy valami szerbe is belekóstolgat mostanság.Egy jóakarója szerint Rupert egész nap csak Spurs meccseket néz és sört vedel.

Már az It's Only a Play bemutatója kapcsán cikkeztek arról,hogy Rupert valószínűleg karikásszemítiszben szenved.

Természetesen megint előhozakodtak azzal,hogy Rupert mennyivel üdébb és hamvasabb volt 13 éves korában.Istenem,mindenki üdébb és hamvasabb volt 13 évesen,mint később 20,30,40,50 vagy akár 100 évesen.

A hírek szerint mind a karrierje,mind a magánélete válságban van.

Nos,úgy tűnik,hogy Georgia még mindig meg van,mert az ominózus hotelt együtt hagyták el,igaz,meg kell hagyni hogy Georgia is legalább olyan meggyötörten nézett ki,mint Rupert.Itt kissé megsajnáltam szegény lányt,mert még mindig a 2008-as,a Kutyám,a macskám meg a snogging című filmjéről ismerik.

Ami a karrierjét illeti,az viszont tényleg nem túl rózsás.5 év telt el az utolsó Harry Potter film bemutatója óta,szóval most már el lehet kezdeni levonni a poszt-Potter karrierje mérlegét.Míg Danielnek és Emmának állítólag még kasszasikerekben is sikerült szerepelniük(nem követem nyomon a karrierjüket),és Danielnek csak az idén(állítólag)4 filmje is megjelenik,addig Rupert háza táján nagy a csönd.

Rupert színészi képességeiről sokan nyilatkoztak pozitívan,köztük a 3. HP rész rendezője,Alfonso Cuarón is.Komikusként fényes jövőt jósoltak neki,de most úgy tűnik,hogy inkább a saját tragédiájának a főszereplője lett.

Rupert már a HP korszak alatt nagyon ambiciózus volt,több filmben is szerepelt a HP-n kívül.A HP korszak vége fele,de főleg utána szexben és drogokban dúskáló filmekben és színdarabokban próbált küzdeni a családbarát imidzse ellen. Rupert nagy szerepekről álmodozott,ennek ellenére csak kis költségvetésű,jelentéktelen filmekben kapott mellékszerepeket.Ezeket a filmeket nem övezte semmilyen hisztéria,nagy médiavisszhangot nem kaptak,kevés helyen vetítették,mutatták be őket,már ha egyáltalán bemutatták őket,mert akadt jó pár,amik el se készültek.Ezek a filmek nem csak,hogy nem voltak sikeresek,hanem még csekély bevételt is hoztak Rupertnek.

Rupert máskor nyilatkozta,hogy távol áll tőle Hollywood világa.Ennek ellenére azért bevállalhatott volna pár szerepet 1-2 nagy durranásban a művész-és független filmek mellett.

Jelenleg még mindig a Moonwalkers című filmjét promotálja,de lényegében már több mint egy éve visszahúzódó életet él.Most állítólag áll neki egy sorozat-szerep,és állítólag egy szerep kedvéért szenved egy konditeremben,ami szerintem rá is fér. Eddie is jobban tenné,ha visszahúzna gyúrni és föltámasztaná halottaiból a six pack-et.

Továbbá még egy óriási tragédia történt Rupertnél: 2015 decemberében lehúzta a rolót hertfordi vendégházán,ami 4 éves fönnállása alatt csak veszteséget termelt.Mondjuk,ki a fene menne turistáskodni Hertfordba?Londontól messze van,különös nevezetessége nincs.

Rupert egy HP-s rendezvényen továbbra is lesújtó nyilatkozatokat tett Ron és Hermione kapcsolatáról,mi szerint ők már réges-rég szétmentek volna.

Most úgy tűnik,hogy próbál a Ron-énjébe kapaszkodni,mert újabban olyan autogrammokat lehet tőle látni,amiket így ír alá: Rupert Grint(Ron).

Rupertre ráférne egy jó menedzser és egy öltöztető is,mert ez a homeless style már tényleg gáz.Jó,nem lehet mindenki olyan elegáns gentleman, mint Eddie Redmayne,de hajléktalannak se kellene beöltözni.

Sokan már most Macaly Culkin(uh,hogy is hívják?)tragédiájával sokkolnak,azaz hogy hogy csúszik le szépen mindenki kedvenc,aranyos,dúsgazdag gyerekszínésze a mélybe.