Barátom és a Bleach

Végre sikerült a barátommal közösen animét nézni.Az Animax-on nézettem meg vele a Rómeó és Júlia és a Bleach egy-egy epizódját.

A Rómeó és Júliát annyira nem kritizálta.Csak az epizódban látható bánya kivitelezése borította ki(nem volt szakszerűen kiépítve).Megállapította,hogy kissé felturbózták a történetet,bár szerinte rá is fért.Ha szolgamód lemásolják az eredetit,akkor csak egy lesz a sok ezer feldolgozás közül.

(Amúgy ez az eddigi egyetlen Rómeó és Júlia feldolgozás,amit végig tudok nézni megcsömörödés nélkül.)

A Bleach-től már nem volt ennyire elájulva.Most látta először,és sajnos pont egy átkötő,eseménytelen részt láthatott,amiben még Urahara se szerepelt.

Ichigo lélekölő kardjáról azonnal megállapította,hogy alumíniumból készült,és héliummal van töltve.Ezt nem tudom,hogy hozta össze...Szerinte ekkora karddal lehetetlen harcolni(innen jött az alumínium,ami acélos hatású,de mégis könnyű).A legjobb az volt,amikor először megpillantotta Novát."Mi az a szar ott hátul?"-kérdezte.Aztán szépen elnevezte Novát és Lirint Szarnak és Fosnak.Cloud-ot először Pikachu-nak akarta elnevezni,de én lebeszéltem róla(már egyébként is foglalt név),és közösen elneveztük Húgynak.

Mindenesetre elég érdekes nevek...

Amúgy Uraharát is átnevezte Hurakuki Kislükének,de volt ő már Yurakuki Kislüke is.Mostanában inkább a Hurakukinak hívja.

Nyugodtan elmondhatjuk,hogy kicsit neheztel Kisukéra,mert szerinte eladtam neki a lelkem.(A testemet is eladnám neki,ha élne.)Kérem,legalább a lelkem fölött rendelkezzek szabadon...