Doktor Rupert

normal_hungermagazineshoot12_1375262194.jpg_398x400

Ezt még elfelejtettem írni,hogy Ruperttel kapcsolatban fölvetődött az,hogy esetleg ő lesz a következő Doktor a Doctor Who-ban,de szerintem ez csak egy pletyka,mert azóta se hallani erről semmit.

Ez egy sorozat,és már évtizedek óta vetíti a tévé Angliában,eredetileg ismeretterjesztő szándékkal indították útjára.Állítólag odakint nagy kultusza van,még szakboltja is van,ahol a sorozattal kapcsolatos ereklyéket lehet vásárolni,de ezek olcsóbb és gagyibb változatait a Tuskó áruházláncban is meg lehet venni(a Tuskó az a kék-fehér-piros színű nagy fémdoboz).

Többet nem tudok a sorozatról,és ha Rupi nem fog szerepelni benne,akkor már nem is fogok bele több időt feccölni.

A testvérem megnézett belőle egy részt,amiben 20-as,30-as évekbeli robotok akarták leigázni a Földet,azt mondta,halál gagyi volt,többet se nézett meg belőle.

Felőlem leigázhatnák az emberiséget az antik robotok,ha Rupert mentené meg a világot,mint Doctor(legfőképpen engem).

A Mojós színdarab már biztosabbnak tűnik,jegyet is árulnak már rá,és Rupert már olvasópróbán is részt vett.

Egyébként a két vagyonos cikk egyikében megemlítették,hogy a pénzügyi helyzetével szemben a karrierje nem alakult túl jól,az egyetlen Hp óta bemutatott filmje(Into the white)is bukás volt.

Kijelenthetem,hogy azzal a filmmel semmi baj sincs,se a rendezést,se a színészi játékot illetően.Érdemes megnézni,nem olyan Barbi baba film,mint amik most divatosak.Tudom,pont ez okozta a vesztét.Mármint az emberek igénytelensége,az alacsony szellemi színvonal,ami nem tud befogadni egy ilyen filmet.Egy olyan háborús filmet,amiben egyetlen német zombikatona sincsen?

A filmen még a szegényszag se érződött,pedig kis költségvetésű produkció volt.

Aranyos és értelmes film,ilyenekkel kellene mosni az emberek agyát,és nem Énb-vel,amiről tudjuk,hogy napjaink egyik legkárosabb agysorvasztója.

Azon nem bánkódok,hogy Rupertet nem fogadta be Hálivúd.Mondjuk mondott ő rosszakat az Oszkár díjra is....Meg a Dizni sztárokra....Hogy neki nem kellene Diznis lányka(Szeléna,Szmájli,Demi,stb.).Szegény Lindsay Lohant is leszólta...Meg Párisz Hiltont is.Hogy az ilyen típusú nők nem jönnek be neki.Igaz,ő se nekik.Egyébként tudom,mi a baja velük,de ezt most hagyjuk.

Jobb is,hogy messze elkerüli azt a helyet.Hogy miért,arról nem szeretnék írni.Fohászkodom ezért,és úgy tűnik,hogy bejön.Lehet,hogy emiatt a karrierje látja kárát....upsz.Mindenesetre ha eddig kértem neki munkát,akkor általában kapott is.Mármint mentálisan kérem neki,nem fizikailag kilincselek rendezőknél,producereknél meg egyéb hajjakendeknél.

A Doctor Who-t is kértem neki,vagy ha azt nem,akkor valami mást,amit odaát jónak látnak.És most itt van ez a Mojó a színházban.Nem ugyanaz,de ezt nem is lehet elvárni.

És bevallom,vagyok olyan műveletlen,hogy erről a Doctor Who-ról azt hittem,hogy ez egy kórházsorozat,és Rupert orvos lesz benne...Mondjuk szexi doki lenne,akárhogy is.Én biztos az állandó betege lennék.

És egy újabb fotó a Hunger magazinból,ami majd szeptemberben fog megjelenni,sajnos nem nálunk.