Végre!Képek a Charlie Countryman-ból

1379742_389333471169516_1462605802_n_1381342195.jpg_960x542

Végre megérkeztek az első képek,és az első előzetes,amiben láthatjuk Rupert Charlie Countryman-ben nyújtott produkcióját.Eddig is volt már egy előzetes,láthattunk rogyásig posztereket,de Rupi alakját eddig gondosan leplezték.

Most végre itt a szó szerint (fél)meztelen igazság.

Persze nem csak ilyen malac képek bukkantak fel,de nekem ez tetszett a legjobban.Itt éppen össze van ragasztva valakivel,akinek személye most teljesen lényegtelen.

Az a szép fehér test...

Nővérem mindig azzal jön,hogy Rupert ilyen,meg olyan kövér.Rendben,nem egy nádszál,és igen,a súlya bizony jojózik.Itt például tökéletesen látszik,hogy kicsit kimellesedett,és van két hájhurkája is a hasán,és egy kis fölösleges husi a derekán.

Viszont ez egy 2012-es film,vagyis akkor forgatták,tehát nem tükrözi pontosan a napjaink valóságát.

Egyébként úgy vettem észre,hogy Rupert mintha megvállasodott volna az elmúlt hónapokban,sokkal szélesebb a válla és a felsőteste,mint régebben.Igaz,azok a fránya ruhák nem sokat engednek láttatni.

Most lesz neki egy középkori szerepe(ohhhhh.....),egy skót lovag lesz egy Machbeth-filmfeldolgozásban,ha minden igaz.Talán lehet,hogy erre gyúr,mert nem hiszem,hogy a színházas gengszter-szerepre annyira ki kellene gyúrnia magát.

Amúgy szívesen vettem volna,ha összeragasztottak volna vele...Ingyen is bevállaltam volna,de csakis valami tartósabb,minőségi ragasztóval.