Mérgezés,avagy a "szuper-pasik"

Apa rendszeresen vesz egy napilapot,amit,mivel skótok vagyunk,az egész család olvas.Őszintén bevallom,hogy nem egy kulturális magazin.

A napokban újra indult egy népszerű valóság show.Az újságban már természetesen bemutatták az első eresztést.Szinte minden előző szériás szereplőnek megtalálható a reinkarnációja a mostaniban.Különlegesség,hogy újra visszatértek a fantázia-nevek.A VV Niki és Pisti már nem izgi.A felhozatal egy példányt kivéve ugyanaz:izomagyak és szilikonmancik.

Tegnap részletesen is bemutatták az egyik szereplőt.Kiköpött mása az egyik előző szériából ismert kubai szeretőnek,csak őt másképp hívják.De szintén a latin szerető mítoszra próbál építkezni.Állítása szerint félig olasz.Eh-eh...A kubai szép gyerek is a rossz nyelvek szerint annyira kubai,mint amennyire én miami-i bombázó csokinő.Pont a volt barátnője és lakótársa állította róla,hogy dehogy kubai,ez egy Pittenkovics (nem ez a pontos neve,de valami hasonló neve van)nevű 8 keres gyerek.

A 2000-es évek során számos olyan külföldi került be a magyarországi médiába,akik azért kerültek oda,mert külföldiek.Minél egzotikusabb volt a külső,annál nagyobb volt az előny.A feketék szerepeltetése nyugatabbra már nem szenzáció,de nálunk ennek a fordítottja volt igaz.

Almandínyo gusztustalan,közönséges és alpári,ráadásul még csúnya is.Persze ő meg van győződve ennek az ellenkezőjéről.Szerinte neki egy nő se tud ellenállni.Dehogynem.Én.Rupert ezerszer jobban néz ki,mint ő.

Ma bemutatkozott a másik díszpéldány is.18 éves,és csak azért hagyta ott az iskolát,hogy gyúrhasson.Természetesen ő is ronda,nagyképű és primitív.

Tudom,ezek a "szuper pasik" engem semmibe se vennének,de igazából megvallva nem is hiányoznak nekem.