Vendégház a káosz szélén

112308_1392574117.jpg_590x788

Igaz,már régi a hír,miszerint Rupert vendégháza a csőd szélére került,de minimum veszteséget termel,vagyis fenntartása nem gazdaságos.

Egy cikk szerint a vendégház valami 16 magyar millió forintnak megfelelő összegű vereséget termelt Rupinak,és alig lézeng benne egy-egy vendég.

Ettől még nem kell sajnálni Rupit,van pénze bőven,sőt az ingatlan biznisze kimondottan nyereséges,csak ez a fránya vendégház nem akar tejelni.

A fönt nevezett,képen látható intézmény Hertford vásosában található,Londontól 40 kilométerre északra.A 18.században épült.

Én már régebben rá akartam keresni a neten,de nem bírtam így megtalálni:Rupert Grint hotel Hertford...Mint kiderült,Rupi nem is adja a nevét hozzá,Rigsby's guesthouse néven fut...Ez azthiszem valami olyan hálózat,mint a McDonald's.

Pedig ha adná hozzá a nevét,talán többen mentek/mennének oda.Vagy lehet hogy nem akarja,hogy őrült fangörlök lepjék el az objektumot.

A cikk egyébként kissé hevenyészett.Ugyanaz írta,mint aki eddig az összes Rupertes cikket elkövette apa 2.számú kedvenc újságjában.Határozottan kijelenti,hogy Rupertet mellőzik,és már csak hébe-hóba adja a hangját rajzfilm figuráknak,tehát filmes bevételei szinte nincsenek.Ez nem teljesen igaz.Az tény,hogy Rupert eltűnt a nagy költségvetésű menő filmek világából.És az is igaz,hogy mióta vége a varázslós filmeknek,azóta csak 3 és fél filmben szerepelt,amik nem lettek kasszasikerek,továbbá egy félig kész sorozatban.De az elmúlt 3 hónapban szerepelt egy sikeres évadot zárt színdarabban.Az mi?Ez a mellőzöttség?Rupert talán takarított vagy díszletet épített a színházban két rajzfilm szinkron között?Nem hiszem el,hogy a cikk írója nem botlott bele a Mojóba.

Egyébként a szálloda sikertelenségének okai:

1.Túl messze van Londontól.Aki Londonba érkezik,és az olcsóbb szállás reményében London agglomerációjában keresne szállást,az már nem fog idáig eljönni,mert amit megspórol a szálláson,azt elveszti az ingázáson Hertford és a főváros között.

2.Hertford nem egy kiemelt turista paradicsom,és nem is az üzleti világ központja.

3.Nem értek a font értékéhez,de lehet,hogy ez a vendégház túl drága és puccos ahhoz képest,ahol van.

4.Rupert nem adja hozzá a nevét.

Megoldási lehetőségek

1.Vigye lejjebb az árakat.

2.Adja hozzá a nevét és arcát,hirdesse,reklámozza.

3.Találjon neki más funkciót.

4.Végső esetben:helyezze használaton kívül vagy adja el.

Alternatív megoldás:

Legyen fanklub székház.A limai és a budapesti fan bázisok közös székhelyeként üzemeljen.Tarthatnánk benne taggyűléseket és konferenciákat,amiken Rupertről tartanánk eszmecserét.Tarthatnánk közös álmodozásokat Rupertről és workshopokat,ahol zoknit horgolhatnánk,sütit süthetnénk neki.Időnként Rupert is tiszteletét tehetné.Upsz,ez már nem is fanklub-székház lenne,hanem egy illegális hárem.