Rupi vagyok,ments ki innen!

Megtudtam a szörnyű hírt,mi szerint már New Yorkban is van ebolával fertőzött személy.Remélem,ezt nem gondolták komolyan.

Mi lesz most Rupival?

Azonnal le kell forgatni egy valóság show-t a fönti címmel,amelynek keretén belül kimentenénk Rupit New York dzsungeléből az ebola veszély elől.Annak legalább lenne értelme.

Nővérem mondta,hogy mi a fenének akarnék én New Yorkba menni Ruperthez,hát nem tudom,hogy azt a várost folyton katasztrófák sújtják?

Terrorista-támadás,ufó-invázió,járvány,elszabadul egy gyilkos vírus,brutális klímaváltozás,jégkorszak,napkitörés,szupercunami,agresszív talajvíz,gigashark és megaoctopus,zombi-veszély,mutáns állatok,elmegy az áram,romlott a hamburger,magától belepottyan a hajszárító a fürdőkád vizébe,hiperföldrengés,tornádó,hurrikán,twister,jégeső,akadozó net,szuperhősök és skandináv istenek rombolják le a várost,és ha más nem,hát Loki hisztizik be a Central Park közepén,mert meglátott egy medvebocsot,amit kik mások,mint az ufók pottyantottak le oda.

Ez mind benne van a dokumentum-jellegű megrendezett játékfilmekben.Előbb-utóbb minden New Yorkban játszódó akció vagy katasztrófa-film dokumentum filmmé válik.

Ha más nem is történik,találsz a vécédben egy Hupikék Törpikét.

Rupert biztos mázaszám söpri ki őket a bérleményéből.Bele akar feküdni az ágyába...és Hupikék Törpikék fekszenek benne szép sorjában.

London nyugisabb hely.Ott csak egyszer vert szét Manócska egyetlen műemlék épületet,mikor leparkolt az űrhajójával.Arrafelé csak az árvizektől kell tartani.Csónakban alvás,úszógumik,kezek összebilincselve,Rupi bankártyája egy vízhatlan,nyakba akasztható páncél szekrényben,és már jöhet is a jó kis angol árvíz.