Rupert az SXSW fesztiválon

Sikeresen bemutatták szombaton a Moonwalkerst,Rupi legújabb filmjét.Már látatlanul is biztos vagyok benne,hogy filmművészeti gyöngyszem született(amiben Rupert szerepel,az mi más is lehetne).

A képen látszódik,hogy remek lehetett a fesztivál,és Rupi kapott ingyen itókát is,ami annyira meghatotta,hogy még a csízfal előtt sem eresztette el.Így a kép alapján sörnek tűnik,de ki tudja.Egy másik pasinak láttam a kezében egy ugyanilyen üveget,de pont az ital nevénél volt homályos a kép.

Kócos fürtök megvannak,és végre nem takarja sapka azokat a csodás vörös tincseket.Szerencsére szép hosszú a haja.Az a zakó nem túl csinos,szerintem túl laza,pedig  még mindig jónak látszódik az alakja.

Rupert jövőbeli projektjeiről még semmi hír.

Ahhoz képest,hogy mennyit lazukált Los Angelesben,ahhoz képest a texasi Austinból,ahol ezt a fesztivált rendezték,már másnap hazarepült.

Georgia is ott volt,de mivel úgy tűnik,hogy továbbra is Kozsó Rupert menedzsere,így a háttérben kellett maradnia.(Kozsó volt a hírhedt arról,hogy híres 90-es évekbeli fiúcsapatainak szigorúan megtiltotta a barátnők nyilvánosság előtti fölvállalását.)

Egyébként akaratán kívül Rupert adta a legszebb szülinapi ajándékot ezzel a filmjével.