Mit csinál most Rupert?

Természetesen első sorban el van tűnve,mivel a Moonwalkers premierje óta újra eltűnt üzemmódba kapcsolt.Ha nem kerülne elő róla pár fotó,amit a rajongók készítenek,akkor már nyugodtan lehetne róla egy olyan oldalt létrehozni,amit az eltűnt személyekről szoktak.

Egyszer elment golfozni,majd 1-2 napra átruccant Franciaországba,hogy szupportálja öccsét annak versenyén,a fönti kép is akkor készült.Rupit itt berakták egy gyerekülésbe.Szegényke minden erejével próbálta magát álcázni a repülőúton,de egy lány mégis észrevette.Micsoda pech.Hiába,aki ilyen jóképű,annak álcáznia kell magát és szorgos bujkálásra szorul,mert különben széjjel tépik a nők.A szupportálásról:néha azért engem is szupportálhatna....

A golfozáson és a szupportáláson kívül nem csinált semmi eget verőt,talán még csak annyit,hogy megvendégelt pár kiválasztottat a méltán népszerű angol népi étekkel,a fish and chips-el.

A díjazásáról már írtam.

Az Enemy of Man háza táján mintha mocorogna valami,de idén őszig úgyse lesz ott se semmi,mert a főszereplőt alakító Sean Bean éppen elfoglalt.Semmi baj,majd lesz Rupi a főszereplő,ő úgyis fiatal és hamvas.Igaz,ehhez át kell írni a forgatókönyvet,mert Rupi nem halhat meg,azt nem bírnám ki.

Rupikám,egy kicsit több aktivitást,mert már nagyon hiányzol.