A Fangirl-ök már tényleg bevadultak

A Fangirl,vagyis a 35 éves norvég nő újabb szintre lépett.Új pasit választott rajongása tárgyául.Egy olyan pasit,aki az összes eddigit fölülmúlja. Gusto-t, az égszínkék medvét a Gumimacikból!

NEEEEEEEEEEEE!!!!!!

A Gumimacik egy 1980-as évekbeli Disney-rajzfilmsorozat,nálunk értelemszerűen a '90-es években ment.Szereplői cukorkaszínű medvék,akik a gumibogyószörptől vadul pattognak és egy alternatív középkori világban élnek rejtőzködő életmódot.

Szerettem ezt a mesét,ez volt a ötödik kedvenc mesém a Mumin,a Kacsamesék,a Dallas és az X-Akták mellett.De fanatikus sose voltam.

Az még valahogy "rendben" volt,hogy eddig kitalált,ám emberszerű lényekbe volt szerelmes.De most ez a kék medve...A következő nagy szerelme ki vagy mi lesz?Donald kacsa?Olaf a hóember?Sven,a rénszarvas?

Egyébként most már szinte csak sablonokkal rajzol,így javult a színvonal nála,igaz,ezeket a sablonokat mindig újra és újra felhasználja minden egyes új pasijánál.

Egy másik Fangirl-nek is úgy tűnik,sikerül nagyot alkotnia.Ő az a fekete amerikai nő,aki megírta Amoya,a karibi szépség love sztoriját Balem Abrasax-al.(Amúgy jól ír,csak kár,hogy nincs a sztorijaiban szex,hát hiába,Steffit senkinek sem sikerült leköröznie...)Nos,kitalálta,hogy beöltözik Balemnek. Igen,Balemnek.Tudni kell róla,hogy alacsony/átlagos magasságú,barna bőrű,szemüveges és dundi.Oké,nyugodtan kifejezheti a karakter iránti rajongását így is,viszont kissé furán fog festeni mivel tudjuk,hogy a megjeleníteni kívánt karakter egy magas,vékony,fehér férfi.Inkább a saját karakterét,Amoyát cosplayozná.Ja,hogy az nem elég izgi.Pedig szép karakter,egyszer lerajzolta.Szerintem neki az lehet a problémája,hogy veszettül vágyakozik Balem után,vagyis ha Balem nem is létezik(sajnos)akkor egy olyan férfi után,aki olyan,mint Balem. Így megpróbálja maga megjeleníteni azt úgy,hogy beöltözik neki.Egy időben én is elgondolkoztam rajta,hogy milyen lenne beöltözni neki,de kösz,inkább nem.Alacsony vagyok,kerek a fenekem,széles a csípőm és a hajamat brutális módon meg kellene változtatni hozzá.És még akkor se lennék megközelítőleg tökéletes.A Fangirl már beszerezte a szükséges anyagokat,szóval kezdődhet a visszaszámlálás.