Szegény Mr Döglesz

Adam,azaz Mr Döglesz egész múlt héten nagyon közel volt hozzám fizikailag,mivel a cannes-i filmfesztiválon tartózkodott.És az csak Franciaország,az elég közel van.Legalábbis New Yorkhoz képest...

Persze Mr Döglesz nem volt hír itthon,mindenki erről az új,bámulatos hazai művészfilmről számolt be,ami nyert valamilyen díjat.Kit érdekel?

Ezzel szemben Adam két filmmel is jelen volt a fesztiválon,igaz,a Don Quixote nem indult semmilyen díjért,de Blackkklansman,amiben egy jóképű rendőrt alakít és fehér lesz feketén, elvitte a Grand Prixet.Természetesen a film nem véletlenül nyert,csak én lettem volna olyan hülye,aki a petefészkével gondolkozva ítélte volna oda a díjat.Á,nem számít,hogy milyen a film,szexi pasi van benne,akkor már jó,adjunk neki díjat.

Bizonyára ez lehetett az oka neki,hogy Mr Döglesz fél-eszméletlenre itta magát,olyannyira,hogy egy segítő embernek kellett kivezetnie a partiról.Ez egy rendkívül ritka intim pillanat volt,hiszen olyannyira védi a magánéletét.Igaz,az ember nem éppen tökrészegen szeretné látni.A segítő embernek úgy kellett behajtogatnia az autóba,hogy a feje fönt,a lába talpával lefelé lent és a feneke az ülésen legyen.Mert neki már csak öntudatlan pucsítgatásra futotta az ülésen(elég szűk volt a nadrág). A végén,mikor már a helyes pózba lett rendezve,észrevette,hogy egy jótét lélek végig kamerázta az egészet.Mutogatással próbálta a segítő emberrel tudatni,hogy őt éppen filmezik,és ő ezt nagyon nem szeretné,de a segítő ember szépen rányomta az ajtót és elhajtottak vele.

Adam,örülj neki,hogy kameráznak,az a színész karrierjének a halála,ha már senki se kamerázza,azaz,már senki se kíváncsi rá.

Igaz,nagyon rosszul nézett ki.

Több bulis kép is kiszivárgott,az egyiken egy whiskis üveggel táncolt.Lehet,ugyanaz dokumentálgatott,aki később is filmezett.

Egy biztos,másnap rettenetesen beteg lehetett.