Rupert a miniszternél

1486762_411478058955057_1919659150_n_1386767830.jpg_572x960

December 9-én az angol miniszterelnököt az a megtiszteltetés érte,hogy Rupert személyesen látogatott el hozzá.Hozzám miért nem...(szipogás).

A Rupert háta mögött lévő karácsonyfa nem sikerült túl jól,ami a díszítést illete.Biztos nem tudták,hogy Rupert a helyszínre érkezik.

Valami jótékonysági rendezvény volt a miniszterelnöknél,beteg gyerekeket és családjukat hívták meg.(Engem miért nem???Kissé lázas vagyok és fáj a torkom.)

No,Rupinak van új tornacipője,és megtalálta a régi farmeringjét.De mit keres rajta még mindig ez a kopott,rongyos gallérú dzseki???Már a Berlini filmfesztiválon való viselése is sokk volt,de hogy a miniszterelnökhöz is felvette,az már túlzás.Jó lett volna ez az összeállítás,de az a dzseki...Rupi,abban már csak otthon lődörögj.Rupinak sürgősen vegyen valaki egy új dzsekit karácsonyra.

Amúgy a sors furcsa fintora,hogy pont aznap készültak róla ezek a képek,amikor arra gondoltam,hogy jó lenne,ha Rupert lefotóztatná magát egy karányonyfa alatt vagy mellett,és elküldené az a perui fanklubnak,hogy ki tudjanak végre tenni róla valami normális karácsonyi képet az arckönyv oldalra.És lám,az ige beteljesedett.