Hogy veheted föl a kapcsolatot az idegenekkel?

A könyvtárban szinte mindig kiolvasom az ufó magazint.De azért őszintén megmondom,hogy pénzt azért nem adnék érte,az újság drága mulatság.És helyet foglal.Kidobni meg sajnálnám.

No,az egyik legutóbbi számban tuti tippeket is adtak a kapcsolatfölvételre.

Remete

Légy sokat egyedül!Légy magányos!Élj elszigetelten a többi embertől!

Tény,hogy a sokat egyedül lévő,a társadalomtól csak lazán függő emberek(pásztorok,remeték,favágók,erdészek,vándorok) néha tapasztaltak érdekes dolgokat.

Nagy magyar éjszaka

Menj ki sokszor a szabadba éjszaka,szívj egy kis friss levegőt!Hátha akkor elrabolnak az ufók.Az ufókkal való találkához ideális egy kihalt autópálya vagy a szabad természet.

Utolsó ház

Otthonodat úgy válaszd meg,hogy az mindenféleképpen az adott település legutolsó háza legyen!Lehetőleg egy kicsit távolabb a többi háztól!De egy tanya még jobb!

Légy pozitív

Természetesen mindig légy nagyon pozitív!Állj készen az új kapcsolatokra!

De azok se keseredjenek el,akik inkább otthon,ágyban,párnák közt maradnának nyüzsgő nagyvárosi környezetben lévő társasházi lakásukban.Az ufók néha-jobb híján- őket is meglátogathatják.

Ezek a tanácsok még mind semmik,egyszer valaki azt írta be az ufó újságba,hogy ő úgy veszi föl a kapcsolatot az idegenekkel,hogy odaáll a tükör elé,belenyúl a zsebébe,előveszi a telefonját,és egyszerűen fölhívja őket.Sajnos elfelejtette az ufók telefonszámát megadni,vagy a szerkesztők cenzúrázták a személyiségi jogokra hivatkozva.

Kiskoromban nagyon szerettem volna találkozni az ufókkal.Nyár éjszakákon gyakran kimentem a kertbe vagy az udvarra,és néztem az eget,hogy jönnek-e.

De fenéztek jönni.